Reacties

› "Keer op keer 100% op haar rekenen."
"Met Erica kunnen wij lezen en schrijven. Al ruim 10 jaar werken we samen aan onder meer het Eendracht Magazine, dat in het voor- en najaar verschijnt. Haar inlevingsvermogen, ‘out-of-the-box’-maatwerk, meedenken, jarenlange kennis en ervaring helpen ons om het doel van de Eendracht op de kaart te houden. 
Tijdens een project is ze flexibel, geeft tussentijds terugkoppeling van afspraken en de deadline staat vast. Keer op keer kunnen wij 100% op haar rekenen", Maureen Overdevest, sales- & marketingmanager Stichting Zeilschip Eendracht.

Stichting Zeilschip Eendracht investeert in jongeren door hen het zeezeilen te laten beleven. De organisatie bestaat grotendeels uit vrijwilligers die met zeilschip Eendracht die doelstelling waarmaken. Ook bijzondere projecten staan jaarlijks op de agenda, zoals voor kinderen die nooit op vakantie kunnen. Voor meer informatie: www.eendracht.nl.
Opmaak: Stichting Zeilschip Eendracht.
 "Werkbare inhoud."
"In mijn periode als kinderhulpverleenster bij Stichting Blijf van m'n Lijf schreef ik mijn eerste boek Spelenderwijs. Een activiteitenboek dat kinderen, die geweld hebben meegemaakt, door spel leert hoe om te gaan met bijvoorbeeld het uiten van gevoelens, angsten en pesten. Erica voorzag mijn schrijfwerk van tekstadvies en verzorgde de redactie. Haar input heeft niet alleen bijgedragen aan de leesbaarheid, maar ook aan een werkbare inhoud die nog altijd wordt toegepast in de praktijk”, Margo Riphagen, trainer & creatief coach.

Met Intence Opleidingen stelt Margo Riphagen haar kennis beschikbaar om kinderen en volwassenen te begeleiden in veranderingsprocessen. Ook heeft ze een praktijk waar ze hulp op maat biedt en de authenticiteit van de ander centraal stelt. Een deel van Spelenderwijs is in te zien op: www.intenceopleidingen.nl.
Vormgeving Ellen op de Weegh / illustraties Ymke Hemminga.
"Consistente schrijfstijl en toegankelijke tekst."
"Binnen de Stichting Leerhuizen Palliatieve Zorg (LPZ) werken we samen met universiteiten, hogescholen en ziekenhuizen aan actie-onderzoek om de palliatieve zorg in de praktijk van vandaag en morgen te verbeteren. We maken voor onze publicaties graag gebruik van externe expertise voor de redactie van de inhoud, die door verschillende auteurs wordt samengesteld. Zo heeft Erica meegewerkt aan de Handreiking voor de ontwikkeling, implementatie en verankering van een programma palliatieve zorg in grote organisaties
Haar input heeft bijgedragen aan een consistente schrijfstijl en toegankelijke tekst. De snelheid waarmee zij de teksten opleverde, sloot prima aan op onze strakke deadline", Frans PM Baar, specialist ouderengeneeskunde en consulent palliatieve zorg & directeur LPZ.

Bij Stichting Leerhuizen Palliatieve Zorg zijn aangesloten Laurens, Florence Den Haag en Lelie zorggroep. Door actie-onderzoeken en diverse projecten in de transmurale keten biedt LPZ een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van een breed en verdiepend zorgprogramma palliatieve zorg en aan een gericht onderwijsaanbod voor professionals en vrijwilligers. Voor de tekst van de handreiking: www.leerhuizenpalliatievezorg.nl. 
Vormgeving: Mariska Oprel (Viadea).
"Heldere teksten voor onze website."
"Stichting C.J. Jaski Fonds is blij met partners zoals Erica, die investeren in ons doel op basis van sponsoring in natura. Zo verzorgde Erica in overleg de input en schreef alle heldere teksten voor onze websiteHiermee kunnen wij nog meer promoten hoe het JaskiFonds een zee aan kansen wil bieden voor jong en oud. Als zelfstandig ANBI-fonds financieren wij de bijzondere projecten met Nederlands grootste gaffeltopzeilschoener Eendracht", Nanda Overdevest, voorzitter Stichting C.J. Jaski Fonds. 

Samen doen, is het motto van het JaskiFonds. Jong en oud op zeilschip Eendracht laten ontdekken waar samenwerken toe kan leiden, maar ook net dat beetje extra bieden als het even tegenzit. Ook partner of sponsor worden? www.jaskifonds.nl.
Ontwerp website: Bitfactory.
 "Proactief en meedenkend."
"Het VHCP kon 15 jaar lang rekenen op de deskundigheid en flexibiliteit van Erica voor onder meer ons relatiemagazine FOCUSZij werkte volgens afspraak aan inhoud, interviews en coördinatie van producties. 
Proactief, meedenkend en altijd op tijd! We kijken met veel plezier terug op deze samenwerking", Robert Stuyt, secretaris VHCP.

Het VHCP behartigt sinds 1946 de belangen van Nederlandse bedrijven die zich bezighouden met de handel en distributie van chemische producten. Het VHCP spant zich in voor het vergroten van de veiligheid voor mens en milieu en een gunstig ondernemersklimaat. Meer weten: www.vhcp.nl.
Vormgeving: Carree.
Share by: